Suprise Älmhult - Malmö .- Stockholm

Okey från älmhult till Malmö hände det inget typ så allt blir
ett inlägg. Förutom att ja, jag e väl inte så jävla van vid att resa, varit i Malmö typ två ggr.
O så skulle jag byta från tåget på centralen till BUss på något som hette skeppsholmen eller något sånt.

Försökte själv, gick intebra haha
Frågade nån brud, hon var blåstare än jag haha.
Så jag ringde Emmy som beskrev vägen skit bra o jag hittade :)
Yeey, tur för kompisar.

Sen när ja lokaliserade min buss så va jag tvungen o vänta innan man fick komma in vilket jag tycker är helt jävla värdelöst! När han endå står där så kan man väl få va inne..

aamen iaf, väntade där på busshålsplatsen o så va de två tjejerdär o så tänkte jag precis om ja skulle röka så drog båda dom också framm cigg , jag bara skrattade o sa ja, men då gör de inget om ja förpestar luften jag också haha.. En av dom var från tyskland så blev inte så jätte mycket prat men den andra var mycket pratglad.
Vad roligt tänkte jag då har man någon o sitta med på bussen så vi prata ett tag, hon jobba på casino e nog allt jag minns hehe.

Sen kom de en tjej till o anslöt oss, riktigt trevlig o så alla tre bara jaa men va kul då kan vi sitta i bussen o umgås men så kom bussen o då visa de sig att bara jag o den andra tjejen skulle med. Tråkigit att lämna vår kompis hon fick stå ute i kylan jätte länge.

Men iaf, jag o den andra tjejen (jag säger den andra tjejen för jag tror jag glömde fråga va hon hette :$ )
vi Satte oss på övervåningen längst framm, skit nice :)
Blev massa prat o skratt under resans gång. Hon var jätte trevlig, lite äldre än mig men rolig o lättsam.
Skönt för sen i Jönköping så kom de in mer folk så vi fick sitta bredvid varandra. Så slapp man sitta bredvis något wierdo, o så hade hon en bärbar DVD spelare o så tittade vi på film. Collateral hette den men batteriet dog typ precis på slutet, men det roliga va att när ja kom hem från SThlm va den på tv så jag fick se ändå.Filmen var skit bra Btw .. fast jag hatar Tom Cruise..

Mycket trevligt sälskap iaf, o väl framme så väntade hon lite med mig innan hon skulle ta tåget till Västerås o sedan fortsätta me sin kompis till Östersund, haha ironin ja vet. .

Sen satt ja där ett tag o så kom Bella o hämtade mig :) sen sov vi typ resten av dagen till jag skulle till T centralen igen för att överraska S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0